Maak kans op kaartjes voor de Modefabriek Winter School

Na het succes van de Modefabriek Summer School, is er nu ook een Modefabriek Winter School tijdens de modevakbeurs. En j...

Lees ook

Na het succes van de Modefabriek Summer School, is er nu ook een Modefabriek Winter School tijdens de modevakbeurs. En jij kunt kaartjes winnen!

Knowledge is the new black is het motto en je kunt dan ook weer volop inspiratie opdoen door middel van nieuwe collecties van merken, catwalk shows, exposities, inspirerende seminars en workshops. Van professionals tot talent in de dop; iedereen is op zondag 22 en maandag 23 januari 2017 welkom in de RAI te Amsterdam.

Back to school

Leef jij voor fashion? Wil je een baan in de mode? Of ben je al een beginnend professional? Dan mag je de Winter School niet missen. Een must voor voor studenten, net afgestudeerden en alle andere fashionista’s die verder willen in het vak.

Winter School van Modefabriek is een serie van 4 Master Classes van fashion experts tot rule breakers, samengesteld door Modefabriek in samenwerking met Fashion Council NL. Van fashion pro tot ambitieus jong talent, iedereen kan zijn know-how een boost geven door een masterclass te volgen. Als mode professional in spé duik je weer even de schoolbanken in en krijg je belangrijke actuele inzichten en tools aangereikt uit handen van fashion experts uit het vak.

Wat er zoal is?

De Engels gesproken class ‘Future Gen’ over de toekomst van de samenleving en mode en een masterclass over het maken van niet conventionele keuzes en je bedrijf op een andere, nieuwe manier bekijken. Maar ook de class van Marian Wigger (Zenggi) en Hussein Suleiman (Daily Paper) over hun bijzondere successen in de mode en die van Pauline van Dongen (designer & researcher) and Anne Marie Commandeur (Stijlinstituut) over hun ervaringen met wearable technology. Meer informatie over de masterclasses vind je hier.

Maak kans!

Klinkt als mode in de oren, nietwaar? Guess what: Grazia mag twee kaarten, voor jou en een vriendin, weggeven voor een masterclass naar keuze! Kans maken? Vul het winformulier HIER in en wie weet ben jij de gelukkige.

Niet gewonnen? Niet getreurd. De tickets zijn ook hier te koop.

Laatste nieuws

Zie ook