61-jarig model showt loeistrakke bikinibody op Instagram

Yazemeenah Rossi laat als geen ander zien dat schoonheid geen leeftijd kent. Ze mag dan wel 61 lentes jong zijn, maar ze...

Lees ook

Yazemeenah Rossi laat als geen ander zien dat schoonheid geen leeftijd kent. Ze mag dan wel 61 lentes jong zijn, maar ze ruled nog steeds de modewereld. “Ik blijf tot het eind van mijn leven model. Het is geweldig.” Het Franse model doet nu uit de doeken hoe ze in shape blijft.

Strak

Haar bijzonder strakke lijf heeft ze te danken aan een – naar eigen zeggen – evenwichtig dieet. “Toen ik twintig was en ik twee kinderen had gebaard, woog ik zeventig kilo. Ik heb sindsdien veel gewicht verloren, maar ik heb mezelf nooit uitgehongerd. Het is een kwestie van een evenwichtig dieet, een actieve geest en yoga”, vertelde ze eerder in een interview met Vice. “Ik heb altijd biologisch voedsel gegeten, lang voordat het trendy werd.”

Ook verklapt ze hoe ze haar huid zo stralend houdt: “Ik gebruik koolzaadolie voor mijn huid en haar. Ook scrub ik mijn huid één keer per week met olijfolie en fijne suiker. En ik zal niet zeggen dat het nog nooit bij me is opgekomen, maar ik heb tot nu toe nog geen cosmetische chirurgie gehad.” Bekijk de foto’s hieronder, had jij het model deze leeftijd gegeven?

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook