Fitgirl laat haar echte lichaam zien

Steeds vaker delen fitgirls en andere Instagram-sterren de waarheid achter hun social media life. Want niets is wat...

Steeds vaker delen fitgirls en andere Instagram-sterren de waarheid achter hun social media life. Want niets is wat het lijkt… Dat dacht ook fitness-model Anna Victoria, en ze laat zich van haar meest kwetsbare kant zien.

Buikje

Hoewel ze een lichaam heeft waar menig vrouw jaloers op is, laat de Instagram-sensatie zien dat ook zij niet perfect is. Op Instagram deelde ze namelijk een foto waarbij de laat zien dat ze zittend ook gewoon rolletjes heeft. De linker- en de rechterfoto zijn slechts 2 minuten na elkaar gemaakt en laten een heel andere kant van haar zien. Links staat ze rechtop en heeft ze een platte buik. Rechts zit ze en ziet het er meteen anders uit.

De waarheid

Haar fans vinden het alleen maar leuk dat ze deze beelden deelt, het geeft een goed beeld van de realiteit. Bij de foto schrijft ze: “Iemand zei laatst tegen me dat we allemaal onze goede kanten hebben als het om ons lichaam gaat, maar ook slechte kanten. Maar waarom laten we de mindere kanten zo veel meer meewegen dan de goede kanten? Als je je dan toch op je slechte punten focust, bekijk dan op z’n minst even hoe fantastisch je goede punten zijn! #loveyourself”. De foto is een echte eyeopener en is al goed voor 40.000 likes. Bekijk hem hieronder.

Lees ook: Viral: Fitgirl deelt foto van opgeblazen buik

Bron: Women’s Health, Beeld: iStock

Laatste nieuws