Hoe ziet Petje Pitamientje uit de Calvé-reclame er nu, 33 jaar later, uit?

Laurens Bon werd in de jaren ’80 in een klap razend populair als ‘Petje Pitamientje’ dankzij de Calvé Pindakaas-reclame....

Laurens Bon werd in de jaren ’80 in een klap razend populair als ‘Petje Pitamientje’ dankzij de Calvé Pindakaas-reclame. De kleine spruit moest toentertijd de iconische woorden: “Mijn moeder zegt dat het goed voor me is omdat er zo veel vitamientjes in zitten. Stom, hè? Ik vind het gewoon lekker”, uitspreken. Ooit afgevraagd hoe het nu, 33 jaar later, met hem gaat? Wij zochten het uit.

Pitamientje

Bon was ten tijde van de opnames slechts drieënhalf en was, naar eigen zeggen, ontzettend eigenwijs en hij had de grootste moeite de tekst te onthouden. ‘Ik werkte niet echt mee en bleef de tekst elke keer precies verkeerd zeggen. Uiteindelijk hebben ze toegeven aan mijn fratsen en de verspreking gebruikt’, zo vertelde hij in een interview met Marketing Tribune. Na zijn commercial in de jaren ’80 verdween hij even uit de spotlights, tot hij in 2006 wederom in een Calvé-reclame te zien was naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van supermarkt C1000. Tegenwoordig heeft hij zijn televisiecarrière op een lager pitje gezet en is hij niet alleen product developer, maar ook een trotse vader. Benieuwd hoe de inmiddels 36-jarige Laurens er nu uitziet? Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Hoe gaat het nu met Kloontje van het Land van Ooit?

Beeld: YouTube, Facebook

Laatste nieuws