Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Amber Rose zonder make-up

Amber Rose, die er wel van houdt om zich op te tutten, heeft haar volgers getrakteerd op een make-uploze selfie. Met de foto, waarop ze slechts een simpel wit t-shirt draagt, bewijst de 33-jarige dat ze een natural beauty is.

Justin Bieber reageert op romance Selena Gomez en The Weeknd

Ai ai ai… Volgens Justin Bieber gebruikt zijn ex Selena The Weeknd slecht voor promotie, laat een bron weten. Volgens hem werken ze waarschijnlijk samen aan muziek en hoopt ze de samenwerking onder de aandacht te brengen door met een romance in het nieuws te komen. Volgens Bieber deed ze hetzelfde bij Nick Jonas en Zedd. Hij neemt haar ‘relatie’ dus niet al te serieus.

Een foto die door fucknbieber is geplaatst op

Zoontje voor Katherine Heigl

De actrice en haar echtgenoot Josh Kelley zijn ouders geworden van een zoon, hun derde kind. Het jongetje, met de naam Joshua Bishop Kelley jr, kwam al op 20 december 2016 ter wereld, maar het stel bevestigt het nieuws nu pas. Samen hebben ze al dochters Naleigh (8) en Adalaide (4), die ze adopteerden.

Laatste nieuws

Zie ook