Patricia Paay en Robbert vieren hun trouwdag

Daar komt de bruid! Patricia Paay (67) heeft dinsdag haar jawoord gegeven aan haar nieuwe liefde, de 35 jaar jongere, Ro...

Lees ook

Daar komt de bruid! Patricia Paay (67) heeft dinsdag haar jawoord gegeven aan haar nieuwe liefde, de 35 jaar jongere, Robbert Hinfelaar. Het huwelijksfeest werd gehouden in een partycentrum in Hoofddorp. Volgens het AD draagt de diva op het huwelijksfeest een andere jurk dan de japon die ze uitkoos in het TLC-programma Say Yes To The Dress.

De jurk

Aanvankelijk had Patricia een bijzondere jurk uitgekozen die niet spierwit is. Ze zocht een ingetogen jurk voor haar intieme bruiloft, maar koos in het TLC-programma een bruidsjurk die over-the-top was. Op foto’s op de website van het AD is te zien dat Patricia toch van gedachten is veranderd, want in plaats van de off-white barokcreatie met brons en koper droeg ze op het huwelijksfeest een witte off shoulder-jurk van kant.

De twee hadden elkaar al eerder het ja-woord gegeven, maar deden dat vandaag nog eens dunnetjes over met bijbehorend feest. Overdag woonden zo’n 70 mensen de ceremonie bij. Patricia en haar 35 jaar jongere vriend hadden voor het feest vanavond nog eens 60 mensen uitgenodigd.

Ambulance

De bruiloft ging niet zonder slag of stoot. Op de trouwlocatie werd een ambulance gesignaleerd met gillende sirenes. De eigenaar van de feestlocatie liet aan Shownieuws weten: “Het is gelukkig niet de bruidegom, want dat gebeurt ook wel eens dat ze flauwvallen, maar het was iemand van het keukenpersoneel. Hij voelde zich niet lekker, hij had hartritmestoornissen. Niemand heeft er iets van gemerkt.”

Volgens Shownieuws wilde het feest sowieso niet op gang komen. Zo werden er na het diner zeventig gasten verwacht voor het feest, maar kwamen er maar een handjevol opdraven. De moeder van de bruid verliet het feest voortijdig. Ook waren er bijna geen BN’ers, alleen Carlo Boszhard is gezien.

Verliefd, verloofd, getrouwd…

Eind augustus deelde Patricia een intiem kiekje waarmee ze bevestigde opnieuw stapelverliefd te zijn. “Ik ben tot over mijn oren verliefd, geweldig hé? Het is iemand die ik al een tijdje ken. En waar ik altijd contact mee gehouden heb. En de vonk sprong in één keer keihard over een paar maanden geleden. I’m a lucky girl, vertelde ze toentertijd aan Shownieuws. Nog geen maand later ging de 32-jarige zakenman op een knie tijdens hun vakantie op Saint Tropez toen ze allebei wat gedronken hadden. “Mijn hele lichaam schreeuwde ‘ja'”, bekende de blondine. Toch was dat niet haar antwoord. “Nee, dat moet ik doen. Laat ik er nou wel even goed over nadenken. Ik neem een huwelijk serieus. Dat heb ik altijd gedaan. Ik ben twee keer officieel getrouwd geweest.”

Robert en Patricia kennen elkaar al 13 jaar. De lovebirds leerden elkaar kennen toen het huis, waar La Paay met haar toenmalige man Adam Curry woonde, te koop stond. Tien jaar later las Robert dat Patricia weer single was en hij liet die kans niet aan zich voorbij gaan. “Toen stond hij ineens voor m’n neus en zei: wil je me nu? Ik deed de deur open en dacht dat ik door m’n benen zakte. We voelden het gewoon, ik wist niet dat het bestond. We zijn meteen gaan samenwonen, konden niet meer bij elkaar weg blijven.”

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook