Anna Speller in blijde verwachting

Hoerááá! Anna Speller is zwanger, de 32-jarige zangeres maakte het nieuws via Instagram bekend.Baby bumpSpeller pos...

Hoerááá! Anna Speller is zwanger, de 32-jarige zangeres maakte het nieuws via Instagram bekend.

Baby bump

Speller postte een foto op het social medium waarop ze positiekleding aan het passen was. “Ik kan er niet meer omheen”, leest het bijschrift. Ze is inmiddels halverwege haar zwangerschap, maar wanneer ze precies is uitgerekend, blijft nog even geheim. Dat laat ze aan Shownieuws weten. “Ik stond in december in de Heineken Music Hall met K-otic al zwanger op het podium. Ik kon nog net in mijn pakje. Mensen vroegen al aan me of ik soms zwanger was.”

Facebook

Anna – bekend van de groep K-otic en haar deelname aan Expeditie Robinson – heeft sinds vorig jaar zomer een relatie met Jesse, die ze leerde kennen via Facebook. “Het is het verhaal van de prins die me heeft gevonden”, vertelt ze aan Shownieuws. “Op aanraden van zijn broer en schoonzus stuurde hij me een bericht via Facebook. Een half jaar later heb ik dat bericht beantwoord. Ik dacht ‘wat kan mij het schelen, ik ga gewoon een keer daten’. En nu krijgen we een baby. We zijn op een gegeven moment gewoon op ons gevoel afgegaan, we gaan er gewoon voor.”

De aanstaande moeder voelt zich goed. “Ik ben echt een van de gelukkigen die op een roze wolk zit als zwangere vrouw. Ik geniet ervan.”

Lees ook: Carolien Spoor zwanger van eerste kind

Bron: NU.nl, Shownieuws, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws