De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Juwelen Kim Kardashian niet meer te vinden’

Hoewel er meerdere verdachten zijn aangehouden in verband met de gewapende overval op Kim in Parijs, zijn de juwelen waarschijnlijk niet meer terug te vinden. De buit van zo’n 9 miljoen euro is volgens Franse media onherkenbaar gemaakt. Zo zou goud zijn omgesmolten en diamanten zijn bijgeslepen en vervolgens verkocht in Antwerpen.

Kim geeft huwelijk nog een kans

Even leek het erop dat het einde verhaal was tussen Kim en Kanye. Zijn mental breakdown en opname in het ziekenhuis zouden voor de brunette de druppel zijn geweest. Toch geeft ze hem volgens US Weekly nog een laatste kans om hun huwelijk te redden. “Kanye heeft haar overtuigd door te zweren dat hij serieus hulp gaat zoeken en intense therapie zal ondergaan. Hij wil echt beter worden en er alles aan doen om gezond te worden”, vertelt een bron.

Laatste nieuws

Zie ook