Kate Moss krijgt een eigen collectie bij NIKKIE

Eind 2016 maakte modeontwerpster Nikkie Plessen wereldkundig dat ze het Britse topmodel Kate Moss heeft gestrikt vo...

Lees ook

Eind 2016 maakte modeontwerpster Nikkie Plessen wereldkundig dat ze het Britse topmodel Kate Moss heeft gestrikt voor de najaarscampagne van haar kledinglijn. But there’s more, want nu heeft Nikkie wederom groot modenieuws!

Kate x Nikkie

Het iconische model krijgt namelijk ook een eigen collectie, Selected by Kate Moss, bij NIKKIE. Kate heeft samen met de ontwerpster haar favorites-lijn samengesteld, die vanaf juli dit jaar te koop is in de NIKKIE-winkels en warenhuizen wereldwijd. De Selected by Kate Moss-collectie betreft een complete lijn met jassen, jurkjes, rokjes, broeken en tops geheel in de stijl van miss Moss.

“Kate Moss is altijd een inspiratie voor mij geweest, omdat ze alles is wat ik met mijn label wil uitstralen: stoer en sterk, maar ook vrouwelijk en sexy. Dat ik nu met haar een aparte collectie heb mogen samenstellen in het normale NIKKIE prijssegment, is natuurlijk waanzinnig. Ik beschouw het als een groot compliment dat ze de NIKKIE-brand helemaal te gek vindt. Met Kate als ambassadeur zetten we NIKKIE internationaal ijzersterk op de kaart.”

Lees ook: De modeweek van Nikkie Plessen

Laatste nieuws

Zie ook