Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

‘Amal in verwachting van tweeling’
Ze wist de ‘eeuwige vrijgezel’ van Hollywood haar man te maken en inmiddels zijn Amal en George Clooney ruim twee getrouwd. De 38-jarige juriste en de 55-jarige acteur zijn voor velen hét droomkoppel, maar zullen de twee hun liefde ook nog bezegelen met een kindje? Volgens fans zou Amal nu toch echt in verwachting zijn…

Volgens het Amerikaanse InTouch zouden de 38-jarige Amal en 55-jarige George een tweeling verwachten; een jongen en een meisje. Volgens bronnen waren de twee blij verrast met het nieuws dat Amal een tweeling verwacht, omdat ze één kind al voldoende vonden. Maar nu kunnen ze hun geluk niet op. Het sterrenkoppel is zelf nog niet ingegaan op alle babygeruchten.

Perez Hilton fan van Jaap Reesema

De grootste en bekendste blogger van Amerika, Perez Hilton, heeft woensdag muziek van Nederlandse bodem gepromoot. Op zijn website raadt hij zijn volgers aan om de nieuwe plaat van Jake Reese (Jaap Reesema) en dj-duo Lucas & Steve te beluisteren. “Als hij het zegt, dan is het zo”, zo laat Jaap op Instagram weten. Ook de vriendin van Jaap, Kim Kötter, was ook onder de indruk, zo blijkt uit haar Instagram bericht.

Beyoncé steunt de mars van vrouwen tegen Trump die aanstaande zaterdag wordt georganiseerd in Washington
Queen Bey schreef op Facebook dat het belangrijk is dat mensen hun stem laten horen. “Samen luiden we de klok voor verandering en laten we onze stem als moeders, artiesten en activisten horen”, aldus de zangeres. “Als wereldburgers kunnen we onze stem laten horen en bewustzijn omzetten in actie en positieve veranderingen”, vervolgde de 35-jarige zangeres. Beyoncé steunde tijdens de verkiezingscampagne Hillary Clinton. Ze gaf een concert samen met haar man, rapper Jay-Z, en riep aanwezigen op te stemmen op de Democrate.

Vrouwen, minderheden en leden van de LHBT-gemeenschap demonstreren zaterdag, een dag na de inauguratie van Donald Trump, omdat ze bang zijn dat de Republikeinse president hun rechten zal aantasten. De organisatie van de mars verwacht honderdduizenden deelnemers aanstaande zaterdag in Washington.

Bron: RTL, Facebook, Instagram, BEeld: Facebook, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook