Bella Hadid en The Weeknd lopen elkaar tegen het lijf

Nét voor het nieuwe jaar zetten sterrenkoppel Bella Hadid en The Weeknd een punt achter hun prille relatie. De zang...

Lees ook

Nét voor het nieuwe jaar zetten sterrenkoppel Bella Hadid en The Weeknd een punt achter hun prille relatie. De zanger leek echter niet al te lang te rouwen om de breuk en werd zoenend gefotografeerd met niemand minder dan Selena Gomez. Dat Bella de foto’s ook onder ogen kreeg, werd al snel duidelijk toen ze uithaalde op Instagram. Blijft dus wel awkward als je je ex dan tegen het lijf loopt.

Concert

Gisteravond was het 20-jarige model samen met bff Kendall Jenner aanwezig bij een concert dat werd gehouden voor de overleden rapper A$AP Yams. Net als The Weeknd, die overigens gewoon Abel Tesfaye heet in het dagelijkse leven, die die avond een verrassingsoptreden gaf. Volgens ooggetuigen stond Bella slechts een paar meter verwijderd van het podium waar de Starboy aan het optreden was. Het is onbekend of de twee elkaar die avond nog hebben gesproken.

Bella zou haar ex wél al gewaarschuwd hebben voor Selena, volgens haar zou ze The Weeknd alleen maar gebruiken voor publiciteit. Bella is overigens niet de enige die dat denkt, ook Selena’s ex Justin Bieber heeft zijn mening klaar over het nieuwe spraakmakende koppel. Daar lees je HIER alles over.

Bron: US Weekly, SnapChat, Getty

Laatste nieuws

Zie ook