Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Jim harst zichzelf
Voor de film Onze Jongens nam Jim Bakkum de rol van een stripper op zich. Hij was voor deze schnabbel niet alleen non-stop te vinden in de sportschool, maar hij moest ook nog een pijnlijk ritueel ondergaan. Jim deelt een filmpje waarin hij namelijk voor een scène zichzelf moest harsen. Bij de beelden waarop hij een stuk borsthaar verwijdert: “Morning! Jorrit is klaar voor vandaag hoor. #onzejongens #ochtendritueeltje #dehel #rats.” Bekijk de video hieronder.

Yolanthe showt babybuik
Ter ere van flashback friday blikt Yolante terug op haar allereerste zwangerschap. De brunette deelt een kiekje uit de oude doos, waarop ze in verwachting was van de inmiddels 1-jarige Xess Xava. Stralend ligt ze op een boot met haar handen op haar babybuikje. “Het grootste cadeautje van mijn leven: mijn kleine jongen”, schrijft ze bij het kiekje.

Gordon in diepe rouw
Vrijdagochtend bevestigde Connie Witteman dat haar ex-man Hans Breukhoven, na een lange strijd tegen alvleesklierkanker, zijn laatste adem heeft uitgeblazen. Gordon heeft verslagen gereageerd op het overlijden. “Ik was vroeger kind aan huis bij Hans en Connie en daarom raakt me dit zeer”, laat hij op Facebook weten. “Potverdomme, wakker worden met het trieste nieuws dat Hans Breukhoven is overleden”, schrijft Gordon. “Mijn hemel wat was dat een bevlogen aardige man. Hij heeft zoveel artiesten gesteund, waaronder mij. Ik zal de mooie herinneringen aan hem koesteren en altijd denken wat voor bijzonder, lief mens hij was! Ik wens zijn familie en nabestaanden enorm veel kracht en liefde om dit verlies te dragen! Rust zacht lieve Hans, je zal zeker gemist worden en bedankt voor alles!”

Zien: De openingsdans van Patricia Paay
Daar komt de bruid! Patricia Paay (67) heeft dinsdag haar jawoord gegeven aan haar nieuwe liefde, de 35 jaar jongere, Robbert Hinfelaar. Het huwelijksfeest werd gehouden in een partycentrum in Hoofddorp. Yvonne Keeley, de zus van Patricia Paay, deelt een romantisch kiekje op Instagram van haar getrouwde zus. Op de foto zien we de openingsdans van Patricia en haar kersverse echtgenoot Robbert.

Bron: Shownieuws, Telegraaf, Nu.nl, Beeld: Instagram, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook