De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian geeft KUWTK-kijkers alvast voorproefje van het nieuwe seizoen

Als we Kim moeten geloven gaat het nieuwe seizoen van Keeping up With the Kardashians een heel spannend seizoen worden. De 36-jarige realityster postte gisterenavond een foto met de tekst “If you only knew… #WaitForIt #KUWTK #ThePopOff. Eerder werd al bekend dat Kim tijdens dit seizoen een boekje open doet over de overval die afgelopen oktober in de Franse hoofdstad Parijs plaatsvond en dat er ook het één en ander over Kanye’s mental breakdown in voor zal komen. Nu blijkt dus dat we nog veel meer spannende dingen kunnen verwachten. Helaas moeten we nog even afwachten. Het nieuwe seizoen wordt namelijk vanaf maart in Amerika uitgezonden. Wanneer de eerste aflevering in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Kylie steunt BFF met verlies vader

Kylie Jenner is niet alleen een steun en toeverlaat voor haar familieleden, maar blijkt ook de perfecte BFF te zijn. Eergisteren overleed de vader van haar bestie Jordyn Woods aan kanker. Op Instagram schrijft de realityster: “Geef Jordyn en haar familie alsjeblieft de nodige steun en bid voor haar en haar familie. Ik hou zo veel van je! Je bent echt mijn wederhelft. Als jij huilt, huik ik”. Jordyn stuurde gisteren zelf ook het verdrietige nieuws de wereld in door een foto van haar vader te plaatsen. “Gisterenavond heeft de hemel er weer een engel bij gekregen; mijn vader. Twee weken geleden werd er bij hem kanker geconstateerd en het was toen al te laat om er nog iets aan te kunnen doen. Ik waardeer alle lieve berichten en het betekent echt heel veel voor me”, luidt de tekst bij haar foto. Jordyn zal de komende tijd de steun van Kylie hard nodig hebben, maar het ziet ernaar uit dat Kylie haar BFF niet in de steek zal laten.

Khloé Kardashian lanceert eigen hoodies

De blondine weet met haar eigen jeansmerk Good American al veel succes te behalen, maar dat lijkt voor haar nog niet genoeg te zijn. De realityster brengt nu namelijk ook nog haar eigen hoodie uit. De truien zijn voorzien van grote ‘K’ op de voorkant en zullen als limited edition verkocht worden.

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook