Bizar: Moeder ontdekt dat man affaire heeft met dochter

We zien veel vreemde dingen voorbij komen op het internet. Het een nog gekker dan het ander. Zoals het verhaal van deze...

Lees ook

We zien veel vreemde dingen voorbij komen op het internet. Het een nog gekker dan het ander. Zoals het verhaal van deze moeder bijvoorbeeld. De stelde via de Amerikaanse website Ravishly een vreselijke vraag aan columniste Erin Khar en internetgebruikers wisten niet wat ze zagen… “Mijn echtgenoot heeft een affaire met mijn dochter. Wat moet ik doen?”

Nachtmerrie

De moeder van drie kinderen is naar eigen zeggen ten einde raad. “Ik zit al een jaar vast in deze nachtmerrie. Ik ben wanhopig!”, schrijft ze in het bericht. “Ik ben acht jaar getrouwd en heb drie kinderen. Mijn huidige echtgenoot is niet de vader van mijn twee volwassen dochters. Ik ben financieel afhankelijk van hem.”

Liefdesbrieven

“In december 2015 heb ik ontdekt dat mijn oudste dochter en mijn echtgenoot achter mijn rug een affaire hadden. Ik heb hen daarmee geconfronteerd, maar kreeg enkel leugens te horen. Sindsdien blijf ik hen betrappen op sms’jes die ze naar elkaar sturen. Daarin zeggen ze hoeveel ze van elkaar houden. Ik heb ook liefdesbrieven gevonden’, vertelt de moeder openhartig.

Help

“Ik kan er niet meer tegen. Ze stoppen niet. Ik ben depressief, verloren, gebroken, gedegouteerd en gekwetst. Ik heb advies nodig, want ik weet niet meer wat ik moet doen. Als ik hem het huis uitzet, ben ik alles kwijt. Maar met deze situatie kan ik niet langer leven. We hebben ook nooit meer seks. Help me, alstublieft.”

Advies

Voor columniste Erin Khar was het een lastige taak om gepast advies te geven, maar uiteindelijk besloot ze een stappenplan voor de vrouw op te stellen. “Ik weet dat je bang bent omdat je financieel afhankelijk bent, maar jouw geestelijke gezondheid is meer waard dan eender welk huis of eender welk bedrag op de bank.”

Stappenplan

“Maak eerst een afspraak met een therapeut en een advocaat. Zorg dat je persoonlijke en financiële zaken op orde zijn. Nu is het moment om de zaken aan te pakken en voor jezelf te zorgen. Later kan je je zorgen maken over de relatie met je dochter die een affaire heeft met je man. Nu moet je vooral zorgen dat je weggeraakt uit die giftige situatie. Zorg voor een stabiele omgeving voor jou en de kinderen. Kijk vooruit, niet achteruit. Je kan dit!”

Lees ook: Vrouw heeft bizar excuus, nadat ze betrapt werd op seks in auto

Bron: Mirror, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook