De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Heeft Kylie haar borsten laten vergroten?

Het is niet de eerste keer dat men denkt dat Kylie Jenner onder het mes is gegaan en vast ook niet de laatste. Op Instagram dook gisteren een collage op van de realityster: een foto van haar met Halloween en eentje van twee weken geleden. Al snel begon de geruchtenmolen te draaien, want op het nieuwe beeld zijn de borsten van de brunette een stuk groter dan op de foto van vorig jaar. Zou het dit keer toch echt een gevalletje plastische chirurgie zijn?

Kim Kardashian onherkenbaar op throwback-foto van ex

Herinner je je Nick Cannon nog? De 36-jarige celeb had van september 2006 tot januari 2007 een relatie met Kim Kardashian. Afgelopen week blikte hij even terug op die tijd met een throwback-kiekje van zijn ex. Toch was dat niet eens het meest bijzondere. Nee, dat was Kim’s gezicht. Op het beeld is de realityster namelijk onherkenbaar. Bekijk ‘m hieronder:

Kendall Jenner gespot in hele pikante outfit

Kendall Jenner is absoluut niet preuts, maar laat dit keer wel heel weinig aan de verbeelding over. De brunette is momenteel in Parijs met Bella Hadid voor Paris Fashion Week. Toen de twee restaurant l’Avenue verlieten, stonden de fotografen al klaar. Die wisten Kendall en haar spraakmakende outfit goed vast te leggen. Het model droeg een doorschijnende zwarte top zonder bh en bedekte haar tepels enkel met twee sterretjes.

Bron: Daily Mail, Intouch Weekly, Telegraaf, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook