Video: Moeder glipt op hilarische wijze uit babykamer

Je kindje ligt na een lange dag eindelijk te slapen en daar sta je dan... Bang dat het kleinste geluidje de kleine sprui...

Lees ook

Je kindje ligt na een lange dag eindelijk te slapen en daar sta je dan… Bang dat het kleinste geluidje de kleine spruit wakker zal maken, waardoor je die paar vrije uurtje voor jezelf helemaal kunt vergeten. Een moeder uit Zuid-Afrika had deze situatie al vaak meegemaakt en besloot het op een avond even helemaal anders aan te pakken.

Hilarische wegglip-move

Als je het filmpje in eerste instantie ziet, lijkt het net een horrorfilm. De beelden zijn namelijk opgenomen met een camera die het stel in huis heeft hangen. Om het nog niet te hebben over de vreemde wegglip-move van de vrouw zelf. Hilarisch!

Viral

Tyrone, de man van de vrouw, bekeek de beelden op een dag en vond ze zo grappig dat hij ze op Facebook plaatste. “Het beste aan camera’s in je huis hebben hangen, is zien hoe je vrouw de kamer probeert te verlaten als ze je zoon in heeft gestopt”, grapt hij bij het filmpje. “Soms moet je gewoon initiatief tonen bij je vertrek! PS: Het leger belt me om te vragen of jij een training wil geven over het ‘omgekeerd tijgeren’.”

De video ging binnen no time viral en is inmiddels 17 miljoen keer bekeken.

Zie ook: Video: Vader doet de Cheerio Challenge

Beeld: Kijk, Istock

Laatste nieuws

Zie ook