Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Lily Collins kampte met eetstoornis

In de film To The Bone speelt Lily Collins een vrouw met anorexia. Wat echter niet veel mensen weten, is dat de actrice als tiener zelf ook een eetstoornis heeft gehad. Aan Fox News vertelt ze: “Het is heel belangrijk. Het is iets waar veel jonge vrouwen mee worden geconfronteerd, daar hoef je je niet voor te schamen. Daar gaat deze film over.”

Gavin Rossdale wilde niet scheiden van Gwen Stefani

Gavin en Gwen gingen in 2015 na een relatie van twintig jaar uit elkaar. In The Sun noemt hij de scheiding: “het tegenovergestelde van wat ik wilde”, waaruit blijkt dat het niet zijn keuze was. “Afgezien van de dood, is een scheiding een van de moeilijkste en pijnlijkste dingen om doorheen te gaan”, vertelt hij. “Het enige goede is dat we om de kinderen geven en het om hen gaat. Dus we hebben er alles aan gedaan om deze levensverandering zo makkelijk mogelijk te maken voor ze.”

Madonna wil Witte Huis niet echt opblazen

In haar toespraak tijdens de Women’s March in Washington zei Madonna dat ze erover had nagedacht het Witte Huis op te blazen. Dat meende ze echter niet. “De mars gisteren was een geweldige en prachtige ervaring. Maar ik wil een paar belangrijke dingen verduidelijken. Ik ben geen gewelddadig persoon, ik promoot geweld niet en het is belangrijk dat mensen mijn speech in zijn geheel horen in plaats van dat er één zin uit zijn verband wordt gerukt.”

Beeld: Getty

Laatste nieuws