Tweeling die €150.000 aan plastische chirurgie uitgaf, heeft nu spijt

Anna en Lucy DeCinque haalden twee jaar geleden de koppen van het nieuws toen ze ook wel ‘s werelds meest identieke twee...

Lees ook

Anna en Lucy DeCinque haalden twee jaar geleden de koppen van het nieuws toen ze ook wel ‘s werelds meest identieke tweeling werden genoemd. Deze Australische tweeling deelt werkelijk alles met elkaar, zélfs hun vriend. Misschien gaan ze toch iets te ver.

Plastic fantastic

De zussen telden in totaal zo’n £150000 neer, wat omgerekend een slordige €175000 is voor een waslijst aan ingrepen: van lipfillers tot borstimplantaten en van laser hair removal tot microdermabrasie en zelfs matching eyeliner tattoos; they’ve done it all. Maar in een nieuw interview met het blad New Idea bekennen ze dat ze spijt hebben van alle ingrepen en momenteel werken aan een meer natuurlijke en gezonde look.

BDD

Achteraf gezien, zijn allebei de vrouwen niet tevreden met hun keuzes op gebied van plastische chirurgie. “We dachten dat we het mooi was wat we deden, maar nu vinden we het lelijk”, vertellen ze. Ook is er body dysmorphic disorder bij hen geconstateerd, een psychische aandoening die zich kenmerkt door een afwijkend beeld dat men van zijn eigen lichaam heeft, en nemen ze daar antidepressiva voor. “We schamen ons voor wat we onszelf hebben aangedaan, maar we zullen het toch moeten accepteren…”, besluit Lucy. Ooit afgevraagd hoe de tweeling er voor alle ingrepen uitzag? Dat zie je HIER, HIER, HIER, HIER en HIER.

Beeld: Instagram, iStock, Bron: The Sun

Laatste nieuws

Zie ook