Shocking! Stiefmoeder laat kinderen uit toiletpot drinken

Drie Britse kinderen uit het Britse North Lincolnshire werden jarenlang mishandeld, vernederd en verwaarloosd door hun 6...

Lees ook

Drie Britse kinderen uit het Britse North Lincolnshire werden jarenlang mishandeld, vernederd en verwaarloosd door hun 65-jarige stiefmoeder Caroline Sharp

Toilet

Het drietal kreeg nauwelijks wat te eten van Sharp, waardoor ze genoodzaakt waren ’s nachts voedsel te stelen en uit het toilet te drinken om niet ondervoed en uitgedroogd te raken. Als één van hen daarop betrapt werd, kregen ze het de volgende dag te verduren om het af te leren. Alsof dat niet erg genoeg was, mochten ze amper gebruik maken van de badkamer. Zo mocht een van de zussen zich ruim een maand niet wassen, terwijl de ander krantenpapier in haar handen kreeg geduwd toen ze ongesteld werd.

Nachtmerrie

De vrouw had zelf al een dochter en nam de meisjes in de jaren ’70 in huis, nadat hun moeder overleed. De mishandelingen vonden plaats tussen 1975 en 1991 maar het misbruik kwam pas in 2015 aan het licht toen één van haar stiefdochters naar de politie stapte. “Ik was zo bang voor haar dat ik er alles aan deed om haar te ontwijken”, vertelt een stiefdochter aan Metro UK. “Wanneer ik boven was en naar het toilet moest, dan plaste ik nog liever in het bed van mijn broertje dan naar beneden te moeten gaan. Hij was nog jong en niet zindelijk, dus ik hoopte dat ze het niet zou merken. Ik voelde me daar erg schuldig over maar ik moest dit doen om meer geweld te voorkomen.”

Caroline Sharp verklaarde bij haar arrestatie aan de politie: “Ik ben geen goed persoon. Als ik de klok kon terugdraaien, zou ik van hen houden. Ik heb hier echt veel spijt van en ben niet trots op wat ik heb gedaan.”

Bron: MEtro UK, Libelle, Beeld: Twitter, iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook