Familie Pos uit ‘Helemaal Het Einde’ weer het gesprek van de dag

In het RTL-programma Helemaal Het Einde! worden drie Nederlandse gezinnen een heel jaar gevolgd, terwijl ze een bestaan...

Lees ook

In het RTL-programma Helemaal Het Einde! worden drie Nederlandse gezinnen een heel jaar gevolgd, terwijl ze een bestaan proberen op te bouwen in de bossen van Chili. Met alleen een stuk grond en een startkapitaal moeten de families zich zien te redden. De familie Pos is inmiddels wekelijks het gesprek van de dag. Dat de spraakmakende familie inmiddels helemaal in hun element is, blijkt wel uit de laatste aflevering.

An apple a day…

Het zonovergoten land maakt de nodige gevoelens los bij Stefan en Ilona Pos. Wanneer het duo geniet van een paar sinaasappelen flappen ze, sans gêne, de ene na de andere pikante opmerking eruit. Ilona is overigens niet te beroerd om meteen wat tips te delen om je huwelijk spannend en gezond te houden. “An apple a day keeps the doctor away en a (…) a day keeps the lawyer away”, grinnikt de blondine. “Ja af en toe gaat het hele huisje heen en weer, als je dat wil horen”, voegt Stefan daar nog even fijntjes aan toe. Het koppel weet daardoor wederom de tongen los te maken op social media.

Maar ook hun zoon Björn – die enorme trek had in een stroopwafel – was deze week het mikpunt van spot.

Op Twitter ging het wederom los

Stroopwafel-gate

Beeld: RTL, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook