13-jarige Noah vertelt over zijn spraakmakende Bar Mitswa met rapper Drake

Drake zou zijn The Boy Meets World Tour afgelopen weekend aftrappen met vier concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam, ma...

Lees ook

Drake zou zijn The Boy Meets World Tour afgelopen weekend aftrappen met vier concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam, maar recent liet zijn management weten de concerten te verplaatsen wegens ‘onvoorziene productionele tegenslagen’. Niets blijkt minder waar. De Canadese rapper had namelijk al een ander feestje.

Bar Mitswa

Drake, wiens echte naam Aubrey Drake Graham is, maakte zaterdag zijn opwachting op de Bar Mitswa van de 13-jarige Noah. De rapper was niet de enige wereldster die aanwezig was op het niet al te bescheiden partijtje in het Amstel Hotel. Ook Jamie Foxx, Sunnery James, Ryan Marciano, Lange Frans en zelfs Najib Amhali waren van de partij. Noah had de verjaardag van zijn leven, zo vertelde hij gisteren in RTL Boulevard.

Bowlen?

Op de vraag of Noah wist dat Drake zijn opwachting zou maken vertelt hij: “Er gingen wel het een en ander rond, maar ik wist nog niets zeker en Jamie Foxx stapte het laatste moment uit zijn vliegtuig en zat opeens in de hotellobby.” Noahs vader had vroeger een discotheek in Miami, waar hij de bekende A-listers van kent. “Iedereen vond het feest geweldig”, vertelt Noah trots. “Maar sommige kinderen gaan bowlen of lasergamen. Vind je dat dan niet saai als je daar naar toe moet?”, vraagt Beau van Erven Dorens aan de jongen. “Nee. Normaal krijg ik ook zo een feestje, maar het is één keer in je leven – in het Jodendom – dat je zo’n groot feest krijgt”, besluit hij.

Beeld: RTL, Bron: RTL

Laatste nieuws

Zie ook