De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kendall Jenner debuteert nieuw kapsel
Kendall Jenner en Bella Hadid maakten gisteravond hun opwachting op het Dior bal in Parijs. Reden genoeg dus voor een nieuw kapsel. Eerlijk is eerlijk, Kendall kan ook alles hebben.

Kourtney hint op vierde kind
Ehh, wat zei Kourtney Kardashian daar nou? Is ze dan echt klaar voor baby nummer 4? De oudste Kardashian-zus deelde twee weken geleden een foto op SnapChat van een speelkamer vol babypoppen in kinderwagens. “This makes me itch”, valt er te lezen bij de foto. Kort daarna introduceerde ze haar nieuwste familielid, een pop die luistert naar de naam Taylor. En ook nu blijken Kourtney en Taylor nog steeds onafscheidelijk. Fans zijn meteen in het dolle heen, want zouden we dan echt nog een zwangerschapsaankondiging in 2017 kunnen verwachten?!

Kanye steunt Kim
Kanye West ziet zijn vrouw Kim Kardashian natuurlijk het liefst gelukkig. De rapper heeft daarom zonder morren de tv-opnames voor de realityserie Keeping Up With The Kardashians hervat, ondanks zijn eigen problemen waarvoor hij vorig jaar zijn tournee moest afbreken. Kanye doet erg zijn best om het Kim naar de zin te maken. Hij realiseert zich dat zijn moeilijke gedrag een negatieve invloed is op Kim”, zegt een insider tegen People. “Hij probeert het goed te maken door mee te gaan met alles wat Kim belangrijk vindt. En aangezien de show erg belangrijk voor haar is, steunt Kanye haar hierin.”

Bron: Telegraaf, Shownieuws, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook