Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Kendall Jenner siert de cover.Deze week: * Se...

Lees ook

Good morning! Er ligt weer een kakelverse Grazia in de winkel en Kendall Jenner siert de cover.

Deze week:

* Selena Gomez was net uit rehab toen ze twee weken geleden haar liefdescoming-out had met The Weeknd. Vrienden twijfelen nu aan haar keuze: wéér een bad boy.
* Dit is een van de kamers in het duurste huis dat ooit te koop stond. Sinds vorige week kan erop geboden worden.
* Nu de scheiding sinds vorige week of cieel is, kan Johnny Depp zijn ex Amber niets meer maken. Maar dat weerhoudt de acteur er toch niet van een laatste poging te wagen.
* Nederland is gek op porno lms en één op de vier kijkers is vrouw. Zomaar twee feitjes uit het nieuwe onderzoek van de site Pornhub. Grazia vroeg Kim Holland om uitleg.
* Een nieuwe documentaire vertelt het verhaal van John Casablancas, de man die het supermodel uitvond. Maar niet alles komt aan bod in de lm over de baas van Elite…
* Ellen Hoog is dan wel hockeyprof-af, haar gezonde lifestyle is gebleven. En daar hoort taart bij. Raw taart welteverstaan. Grazia sprak haar.
* Na een moeilijk jaar vol roddels en onzekerheden, zet Kendall Jenner nu in op een periode zonder angsten. Dus no more worries over haar relatie, haar uiterlijk of de buitenwereld.
* Danique (26): “Ik wist wel dat mijn vriend op zijn vijftiende psychische problemen had gehad, maar hij deed er altijd nogal luchtig over. ‘Dat komt wel vaker voor bij mensen met autisme’, zei hij dan.”
* Het gaat goed met Emma Stone. La La Land is een huge succes en Em zet haar carrière op nummer één. Ondanks verwoede pogingen van ex Andrew Gar eld om haar terug te krijgen.
* Ze is pasgetrouwd, vier maanden zwanger van haar eerste kindje en te zien in maar liefst twee hitseries: Brussel en Zwarte tulp. Lekker bezig, die Carolien Karthaus-Spoor (30). Herkent ze haar eigen quotes?
* Door het overlijden van zijn vader afgelopen augustus werd Hugh Grosvenor (25) in één klap de rijkste man van Groot-Brittannië. En ja, dan staan de vrouwen in de rij.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz, fashion, beauty en lifestylenieuws, dus: het it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook