Is dit de vriendin van Dave Roelvink?

Sorry dames, het 'enfant terrible' van de familie Roelvink is onder de pannen. Dave is namelijk gevallen voor de ch...

Lees ook

Sorry dames, het ‘enfant terrible’ van de familie Roelvink is onder de pannen. Dave is namelijk gevallen voor de charmes van de Amsterdamse Julia.

Verliefd

De dj liet onlangs al weten dat hij niet zo goed is in alleen zijn. “In mijn eentje chillen kan ik niet. Ik heb het weleens geprobeerd, maar ik vind het verschrikkelijk. Het confronteert me met mijn alleen-zijn”. Hij gaf toen aan het wel te zien zitten om een vriendin te hebben. “Maar je moet wel de juiste tegenkomen. Ik kom natuurlijk genoeg vrouwen tegen met mijn werk als dj, maar ze zat er nog niet tussen”. Het werd echter al snel duidelijk dat Dave niet helemaal eerlijk was. In een interview met Nicolette Kluijver werd naar zijn liefdesleven gevraagd en daar gaf hij toch een verrassend antwoord. “Laat ik het zo zeggen; ik zie wel af en toe iemand” vertelde hij met een grote glimlach. Voor de rest wilde Dave er niet zo heel veel over kwijt, maar het moge duidelijk zijn… Dave is in love en wel met Julia.

Het knappe stel werd onlangs intiem door fotograaf Edwin Smulders op de gevoelige plaat vastgelegd. “Vorige week zag ik Dave naar binnen gaan bij een restaurantje op de Cornelis Schuytstraat en een uurtje later gingen ze samen weg”, aldus Edwin. “Ze zijn erg gelukkig.”

Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook