Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Nick Cannon stalkte Beyoncé
Nick Cannon heeft donderdag opgebiecht dat hij vroeger wel erg verliefd was op de dames van Destiny’s Child. De acteur en komiek deelde in het kader van ‘throwback Thursday’ op Instagram een foto van hemzelf met Beyoncé en LaTavia Roberson. “In de jaren negentig ging ik al recht op mijn doel af!”, schreef Nick bij het kiekje waarop hij Beyoncé op een ongemakkelijke manier de hand schudt. “Beyoncé keek naar me als: klein ventje, alsjeblieft!”

Nick biecht vervolgens op dat hij als tiener Destiny’s Child ‘stalkte’. “Poppa Knowles moest niets van mij hebben”, grapte Nick over Beyoncés vader, die hun manager was .

Robin Thicke mag zoon voorlopig niet zien
Robin Thicke mag voorlopig niet in de buurt van zijn zoon of ex komen. Een rechter bepaalde donderdag dat de zanger tijdelijk niet het ouderlijk gezag heeft over de zesjarige Julian, meldt TMZ.

Robin legt zich echter niet zomaar neer bij die beslissing. Volgens zijn advocaten is het nu zijn ex Paula Patton die wordt onderzocht door de kinderbescherming in Los Angeles. Zij zou Julian psychisch mishandeld hebben. Robin en Paula gingen in 2014 uit elkaar na een relatie van 21 jaar. Aanvankelijk verliep de scheiding goed, in maart 2015 was alles rond. Begin dit jaar beweerde Paula dat de Blurred Lines-zanger hun zoon had geslagen. Julian zou op school hebben gezegd dat zijn vader hem geregeld een pak slaag geeft.

De kinderbescherming in Los Angeles onderzocht de beschuldigingen, ingewijden beweerden dat na een onderzoek van nog geen dag de conclusie werd getrokken dat Robin zijn zoon helemaal niet sloeg. De exen troffen elkaar donderdag weer in de rechtbank. Beiden wilden gezag over Julian. De rechter gaf Paula gelijk en legde Robin een contactverbod op wegens huiselijk geweld. Tot nader order moet hij zijn ex, kind en voormalig schoonmoeder met rust laten.

Drake wil weer acteren
Drake hoopt op niet al te lange termijn zijn acteercarrière weer op te pakken. Na zijn tournee wil de rapper daar werk van gaan maken, vertelde hij donderdag in de postcast Cal Cast.

De muzikant werd op jonge leeftijd bekend vanwege zijn rol in de Canadese tienerserie Degrassi. Daarin speelde hij onder zijn echte naam Aubrey Graham ex-basketbalster Jimmy Brooks. In 2007 stopte hij met de serie om meer tijd te hebben voor zijn muziek. “Ik kan niet wachten me weer op acteren te storten”, zei hij in de podcast. “Na de release van mijn Apple-playlist More Life en de tournee, ga ik mezelf positioneren als acteur en hopelijk wat mooie rollen pakken.”

De Canadees heeft nog meer dromen buiten de muziekwereld. Zo vertelde hij dat hij graag ooit een eigen talkshow zou krijgen. “Ik hoop dat ik ooit in de positie kom dat ik elke avond een geweldig pak aan doe, en met een glas wijn erbij kan zitten lachen met mensen waarmee ik jaren heb samengewerkt in de business. En mensen iets te geven om ’s avonds naar te kijken waar ze een goed gevoel van krijgen.”

Beeld: Getty, Instagram, BRon: RTL

Laatste nieuws

Zie ook