Déze make-up looks vinden mannen onaantrekkelijk

Als de tijd het toelaat, doffen we ons het liefst elke dag helemaal op. Opvallende lipstick? Check. Een goede dosis blus...

Lees ook

Als de tijd het toelaat, doffen we ons het liefst elke dag helemaal op. Opvallende lipstick? Check. Een goede dosis blush? Check. Een dikke laag mascara? Check. Eyebrows on fleek? Check. Maar mannen denken daar dus heel anders over. Op Reddit laten ze weten welke looks ze het liefst niet meer zien:

1. Volle wenkbrauwen
Hoewel de meeste vrouwen een moord zouden doen voor de volle wenkbrauwen van Cara Delevingne, vinden de meesten daar niks aan. Als het aan hen ligt, gaat dat brow-kitje de prullenbak in en wordt er een nieuw pincet aangeschaft. Ze hebben namelijk liever een natuurlijke wenkbrauw. Maarre, een klein beetje wenkbrauwpoeder merken ze écht niet hoor!

2. Valse wimpers
Ondanks veel vrouwen zich onweerstaanbaar voelen met een stel killer lashes, voelen mannen zich totaal niet aangetrokken tot die opgeplakte wimpers. Alles wat nep is en met lijm bevestigd wordt – zoals nepnagels – zien mannen het liefst in de prullenbak.

3. De korte coupe
Het is een ware trend op het moment: de pixie coupe. De Reddit-gebruikers vinden het kapsel echter iets te boy-ish en zien je liever met een vrouwelijke coupe. Maar hé, volgens ons is er niets jongensachtig aan, toch?

4. Afgebladderde nagellak
Nagellak vinden mannen best oké, maar afgebladderde nagellak? Daar draait hun maag tien keer van om. Hartstikke flauw natuurlijk, want zij hebben geen idéé wat voor een struggle het is om langer dan drie dagen met nagellak rond te lopen. En driemaal per week een nieuwe manicure aanbrengen? Daar heeft toch niemand tijd voor.

5. Plakkerige lipgloss
Tja, we kunnen begrijpen dat ze geen zin hebben in een plakkerige zoen…

Lees ook: Met dit simpele trucje groeit je haar een stuk sneller

Bron: HLN.be, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook