18 Tekenen dat jullie relatie de comfi-zone heeft bereikt

Jullie praten met rare stemmetjes tegen elkaar, de meisjes-laten-geen-scheten-mythe bestaat al lang niet meer en elke da...

Lees ook

Jullie praten met rare stemmetjes tegen elkaar, de meisjes-laten-geen-scheten-mythe bestaat al lang niet meer en elke dag scheren? No way! Hieronder 18 tekenen dat jullie je volledig op je gemak bij elkaar voelen.

1. Jullie kennen elkaars favoriete Chinese afhaalgerecht uit het hoofd. “Hij wil een Nasi goreng met Chinese garnalen en groenten, maar geen broccoli en extra garnalen. En de kroepoek in een apart bakje graag.”

2. Zonder elkaar slapen voelt heel eenzaam. Jullie sturen elkaar op zulke momenten een foto van het lege bed, met heel veel huilende emoticons.

3. Jullie sturen elkaar verlanglijstjes met Kerst. Of je koopt het gewoon zelf en laat hem het geld naar je overmaken. Tja, de magie van Kerstmis…

4. De meisjes-laten-geen-scheten mythe is verleden tijd. En als het even kan stop je ook nog zijn hoofd onder het dekbed zodra je de bom hebt laten vallen.

5. Je maakt afspraken bij de tandarts voor hem. De lijn tussen vriendin en moeder zijn, is zorgwekkend dun geworden.

6. Jullie zijn voorbij het slijmerige-bijnamen stadium, nu zijn ze simpelweg gemeen. “Zet de waterkoker aan, stinkaap.”

7. Date night houdt in dat jullie met een zak M&M’s en cheesy series op de bank kijken. Je killer heels en little black dress hebben het daglicht al in geen eeuwen gezien.

8. Hij koopt tampons voor je. Dát is pas echte liefde.

9. Jullie seks-routine is zo voorspelbaar dat het wel een choreografie lijkt. Eerst hij bovenop, daarna jij. Dan van rechts en dan van links. En tot slot nog even op het bureau.

10. Zijn moeder WhatsAppt jou meer dan hem. Jaja, je hebt het wel door: ze vindt jou leuker dan haar eigen zoon!

11. Jullie maken ruzie over welke TV-serie jullie deze keer gaan kijken. En veel meer passie dan dat is er niet te vinden.

12. Jullie praten regelmatig met rare stemmetjes tegen elkaar. En hebben daarna een uur lang de slappe lach over zijn versie van Perry het vogelbekdier.

13. Jullie vragen je af hoe jullie kinderen eruit zouden zien. “Zal hij meer op mij, of op jou lijken?” en “Denk je dat ik de strenge ouder wordt, of jij?”

14. Soms zitten jullie compleet in jullie eigen wereldje. Stel je eens voor dat mensen zouden zien hoe jullie samen Beavis and Butthead nadoen…

15. Zijn romantische gebaren vervelen je. “Ahw je hebt een liedje op de gitaar voor me geschreven? En nu je mond houden, ik hoor de tv niet.”

16. Ondergoed heeft geen enkele romantische betekenis meer. Hij draag zonder schaamte de hele dag zijn kerstboxer en het kan jou niks schelen dat je onderbroek uitgelubberd is en de elastiekjes eruit hangen.

17. Vrienden vinden jullie band stiekem een beetje eng. Er zijn nou eenmaal grapjes die alleen jullie snappen.

18. Lichaamshaar weghalen is alleen voor speciale gelegenheden. Elke dag scheren is zóóó huwelijksreis-achtig.

En tussen alle ups en downs door, staan jullie samen nog net zo sterk als in het begin!

Laatste nieuws

Zie ook