What! Vrouw heeft benen van 1.31 meter

Ontmoet de 39-jarige Caroline Arthur. De Australische werd vroeger gepest om haar lengte (ongeveer 1,89 meter), maar dat...

Ontmoet de 39-jarige Caroline Arthur. De Australische werd vroeger gepest om haar lengte (ongeveer 1,89 meter), maar dat is niet het enige. Caroline heeft ook de langste benen van héél Australië. Haar benen zijn namelijk een slordige 1,31 meter lang. De moeder van twee zou het daarmee 1 centimeter beter doen dan haar huidige concurrent de Russische Svetlana Pankratova. En het is needless to say dat de lange stelten heel wat bewonderende blikken opleveren.

Gouden regel

Als Caroline, een Australisch model, rechtstaat zijn haar benen vanaf de heupen gemeten zo’n 1 meter 30. Caroline vertelt aan Barcroft dat ze die genen niet heeft te danken aan haar moeder. “Zij is van top tot teen 1,62 meter. Als we samen gaan shoppen, geloven mensen niet dat ik haar dochter ben”, vertelt het model die 1.89 meter lang is. “Ze past letterlijk onder mijn arm.” Met haar man Cameron heeft ze twee kinderen, een dochter en een zoon. Beiden lijken de lange benen van hun moeder geërfd te hebben. “Mijn zoon is 13 jaar en is nu al even groot als ik.”

Caroline was lange tijd niet gelukkig met haar lichaam. “Op school was mijn bijnaam ‘Caroline powerline’ (Caroline hoogspanningslijn). Op een bepaald moment vond ik mezelf echt onaantrekkelijk”, vertelt ze. “Toen ik op mijn vijftiende begon met modellenwerk, ging het beter.”

Guinness Book

Caroline droomt ervan om in het Guinness Book of Records te komen door haar lange benen, maar dat is voor haar nog niet zo makkelijk als het lijkt. Haar Russische concurrente meet namelijk een centimeter meer. “Maar als het zo dicht bij elkaar ligt, kan het geen kwaad om een gokje te wagen.”

Bron: RTL, Beeld: YouTube, Twitter

Laatste nieuws