‘Beyoncé in verwachting van tweede kindje’

Het lijkt na maanden van geruchten eindelijk te zijn bevestigd: Beyoncé is naar verluidt zwanger van haar tweede kindje....

Lees ook

Het lijkt na maanden van geruchten eindelijk te zijn bevestigd: Beyoncé is naar verluidt zwanger van haar tweede kindje.

Baby nr. 2

Hoewel Queen Bey zelf haar lippen stijf op elkaar houdt, is het nieuws volgens ELLE bevestigd door haar touroperator. Ze schrijven: “Collega M. zit momenteel in Kaapstad en hoorde daar van een touroperator dat Beyoncé haar tour door Zuid-Afrika in november heeft gecancelled omdat ze zwanger is.”

Een paar dagen geleden dook er ook al een aanwijzing op. In de nieuwe Ivy Park campagne spotte een oplettende fan een babybuikje. Het filmpje werd toen razendsnel weer offline gehaald. Gelukkig zijn de foto’s er nog, die zie je hieronder.

True or false?

Een insider laat weten: “Iedereen in de kring van Beyoncé zwijgt over de zwangerschap. Normaal als zulke geruchten komen, wordt er om gelachen, maar nu is het heel stil. Ook draagt Beyoncé veel wijde, oversized kleding de laatste tijd. Iedereen weet dat zij en Jay-Z heel graag nog een kindje zouden willen.”

Toch gelooft nog niet iedereen het babynieuws. Een aantal kritische fans willen bevestiging van Beyoncé zelf. Time will tell… Over twee weken zien we Bey bij de Grammy’s mét of zonder buikje.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook