Zo ziet Janice uit Friends er nu uit

Janice Goralnik, gespeeld door actrice Maggie Wheeler, uit de serie Friends blijft één van de meest iconische perso...

Lees ook

Janice Goralnik, gespeeld door actrice Maggie Wheeler, uit de serie Friends blijft één van de meest iconische personages uit de serie. De actrice schoof aan bij Eamonn Holmes en Ruth Langsford in het programma This Morning om het Friends Fest in het Verenigd Koninkrijk te promoten. Met veel liefde dreunt Maggie de oneliner nog een keer op waar Chandler Bings nekharen recht overeind van gaan staan. Inclusief haar schaterlach om het af te maken.

“Oh my God”

Maggie legt ook meteen uit waar die lach écht vandaan kwam. “Ik wist dat Matthew Perry [Chandler Bing] mij aan het lachen zou maken tijdens de opnames. Dus ik kwam voorbereid. Ik oefende die lach en het werd meer een veiligheidsmaatregel”, aldus Wheeler. De luidruchtige Janice had een enorme crush op Chandler in de serie en de twee hadden zelfs een kortstondige relatie.

Nu, 12 jaar, na het Friendstijdperk is Maggie eigenlijk geen spat veranderd. Hoewel de immens populaire serie van de buis verdween, gold dat niet voor Maggie. Zij was nog te zien in series als Everybody loves Raymond, Will and Grace, in de sitcom Ellen en in Californication. Benieuwd hoe ze er nu uitziet? Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Ontmaskerd: The naked guy uit Friends

Toen en nu

Beeld: Getty, This Morning

Laatste nieuws

Zie ook