Pamela Anderson onherkenbaar na classy make-under

Pamela Anderson, is that you? Nu de diva de vijftig nadert, heeft ze afscheid genomen van haar ietwat ordinaire imago. E...

Lees ook

Pamela Anderson, is that you? Nu de diva de vijftig nadert, heeft ze afscheid genomen van haar ietwat ordinaire imago. En eerlijk is eerlijk: ze ziet er gewéldig uit.

Onherkenbaar

De rondborstige blondine verscheen deze week bij de Best Awards Gala in Parijs, maar media moesten wel vijf keer kijken om haar te herkennen. Waar de Baywatch-actrice vroeger bekend stond om haar tikkeltje ordinaire verschijning, was ze nu de belle of the ball. Haar nét te opvallende lipliner, signature donkere oogmake-up en wilde platinablonde kapsel zijn vervangen door een au naturel beauty-look en simpele coupe. Wauw!

Dat er plastische chirurgie aan te pas is gekomen, daar is geen ontkennen aan, maar daar heeft ze ook nooit een geheim van gemaakt. Eén ding valt niet te ontkennen: ze ziet er beter uit dan ooit.

20 jaar ouder

Eerder vertelde ze: “Als ik oude foto’s van mezelf zie, toen ik een slechte relatie had, zag ik er 20 jaar ouder uit. Ik weet dat het cliché klinkt, maar hoe gelukkig je bent heeft veel te maken met hoe je eruit ziet. Als je niet constant stress hebt, voel je je als snel mooier en zelfverzekerder.”

Ook haar twee zoons, die inmiddels 18 en 19 jaar oud zijn, mogen er wezen. Bekijk de foto’s hier.

Lees ook: Is Pamela Anderson zwanger?

Een foto die door closerweekly is geplaatst op

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook