Geraldine Kemper gevraagd voor Playboy

Ze neemt nooit een blad voor de mond en niets is haar te gek bij BNN. Daarom waagde ook Playboy een gokje en vroeg...

Ze neemt nooit een blad voor de mond en niets is haar te gek bij BNN. Daarom waagde ook Playboy een gokje en vroeg Geraldine Kemper om uit de kleren te gaan voor het blad.

Gevraagd

“Playboy heeft me gevraagd, maar ik heb ‘nee’ gezegd. Ik ben er nog niet uit of ik het wil. Ik vind het prima om mijn borsten te laten zien, op het strand zon ik ook topless. Maar als het daarbeneden ook geshowd moet worden, denk ik toch: jeetje, dat heeft nog niemand gezien, behalve de mensen met wie ik sex heb gehad”, vertelt ze in de nieuwe Grazia.

Hardcore

Ze ging eerder uit de kleren voor LINDA. “Playboy is natuurlijk wel hardcore; dat is iets anders dan zo’n shoot die ik met Kim Feenstra voor LINDA. heb gedaan”, zegt Geraldine. “Aan de andere kant heeft onze fotograaf Marc de Groot ook dingen voor Playboy gedaan en Kate Moss óók. Zij hebben laten zien dat naakt en chic heel goed te combineren zijn.”

Ze sluit af: “Het staat of valt voor mij allemaal met het juiste team. Als je er echt een mooie shoot aan overhoudt: wie weet.”

Je leest het hele interview met Geraldine in de nieuwe Grazia, die nu in de winkel ligt!

Laatste nieuws