Carnavalsoutfit verklapt hoe snel jouw lover vreemdgaat

Eind deze maand barst het feestgeruis in Brabant weer los, want van 26 tot en met 28 februari viert heel het zuiden Carn...

Lees ook

Eind deze maand barst het feestgeruis in Brabant weer los, want van 26 tot en met 28 februari viert heel het zuiden Carnaval. De alcohol vloeit tijdens deze dagen rijkelijk en een kwart van de Brabanders neemt het dan ook niet zo nauw als het aankomt op relaties.

Sfeer

Bijna een kwart van de Brabanders pist tijdens Carnaval buiten de pot en het percentage vreemdgangers ligt gemiddeld dan ook op 13,6 procent. En wie denkt dat dit alleen door een mix van goede sfeer en alcohol komt, heeft het mis. Feestkleding365.nl deed namelijk een onderzoek onder bijna duizend bezoekers en daar kwam toch wel iets heel opmerkelijks uit.

Outfit

Volgens hen zou de prijs van je outfit het risico op vreemdgaan bepalen. Hoe duurder de kleren, hoe groter de kans dat het misgaat. Feestgangers met een outfit van 200 euro of meer, zouden maar liefst drie keer zo vaak vreemdgaan dan de budgetshopper die het met een outfit van 30 euro of minder doet.

Limburg

Mocht je ‘zeker’ willen zijn dat jouw partner je trouw blijft? Stuur hem dan naar Limburg. Daar is slechts 6 procent zijn of haar geliefde ontrouw en telt de provincie de meeste feestgangers die zonder drank Carnaval vieren.

Lees ook: Carnavallende vrouw bevalt geheel onverwachts…van een tweeling

Bron: Metronieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook