Monica Geuze openhartig over relatie en seksleven

Monica Geuze laat in haar vlogs veel van haar leven zien, maar sommige dingen zijn toch net iets te persoonlijk. Tijdens...

Lees ook

Monica Geuze laat in haar vlogs veel van haar leven zien, maar sommige dingen zijn toch net iets te persoonlijk. Tijdens een interview met Radio 538 is de vlogger erg openhartig over haar privéleven en krijgt ze een aantal opmerkelijke vragen voorgeschoteld, waar ze op haar beurt pittig antwoord op geeft.

Relatie

De vlogger slash dj laat weten dat ze aan het begin van haar relatie met voetballer Lars Veldwijk nog wel wat voorzichtig was in haar vlogs. “Je gaat niet de eerste date vastleggen, zo van; ik ben nu aan het daten met Lars en we gaan naar de film of uit eten. Dat is gewoon awkward”. Monica vond het dan ook wel een dingetje toen ze besloot haar relatie ook te filmen. “Op een gegeven moment had ik tegen hem gezegd: ‘Goh, het moment dat je in mijn vlogs zit, is het voor mij officiëler dan dat ik je voorstel aan mijn ouders. Het is dan echt out in the open’”.

Seksuele ervaring

Over haar eigen seksuele ervaringen is de brunette heel duidelijk “Of ik open ben over seks? Nou, m’n benen gaan wel open, haha. Ik ben best open-minded, maar het is ook niet zo dat ik elke avond zes gasten laat langskomen”. Toch is ze niet zo’n voorstander van muziek tijdens de seks. “Ik vind het altijd een beetje ongemakkelijk. Die Trey Songz muziek enzo, dat ze over seks gaan praten. Ik wil gewoon liever helemaal geen muziek tijdens de seks”, aldus Monica.

Lees ook: #TBT met Monica Geuze

Bron: Radio538 Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook