Schokkende onthulling over Donald Trump

Het presidentschap van Donald Trump gaat niet zonder slag of stoot. De nieuwe president van Amerika krijgt dagelijk...

Lees ook

Het presidentschap van Donald Trump gaat niet zonder slag of stoot. De nieuwe president van Amerika krijgt dagelijks te maken met kritiek en een uitspraak van zijn goede vriend, radio-dj Howard Stern, zal waarschijnlijk voor nog meer commotie zorgen.

Fraude

In een interview met de Amerikaanse televisiezender CNN vertelt Howard dat Trump nooit serieus president van de Verenigde Staten heeft willen worden. Volgens hem zou hij alleen hebben meegedaan aan de verkiezingen om zo een beter contract te krijgen bij NBC – een Amerikaans televisienetwerk – voor zijn show The Apprentice. “Ik denk dat het meer als een grap begonnen is om er wat meer geld uit te slepen bij NBC. Dat is ook de reden waarom Donald nu pleit voor een onderzoek naar verkiezingsfraude. Hij is kwaad dat hij heeft gewonnen.” Say what?!

Verbazing

Ook vertelt hij dat Trump hoopt dat er iets van stemfraude wordt gevonden, zodat zijn tegenstander Hillary Clinton het presidentschap van hem kan overnemen. Het zal volgens hem niet lang meer duren, voordat Trump het presidentschap vaarwel zegt. “Hij wil aardig worden gevonden, bemind worden. Hij wil dat mensen voor hem juichen. Al die haat richting hem is niet goed voor hem.”

Toch is de radio-dj wel verrast dat zijn vriend het zo ver heeft geschopt. “Ik was geschokt toen hij besloot om mee te doen aan de verkiezingen en eigenlijk nog meer geschokt toen mensen dat ook echt serieus namen. Het verbaast me, want hij was altijd voor Hillary. En ik herinner me hem sowieso als pro-abortus”, aldus Howard.

Lees ook: Onthuld: Waarom Melania’s gezicht zo betrok tijdens inauguratie Trump

Bron: HLN.be Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook