Tiener doet pijnlijke ontdekking door onopgeruimde slaapkamer

Het is voor tieners een dagelijkse gewoonte om van hun kamer een complete ravage te maken. Hoe vaak je moeder ook zegt d...

Lees ook

Het is voor tieners een dagelijkse gewoonte om van hun kamer een complete ravage te maken. Hoe vaak je moeder ook zegt dat je je zooi nu echt eens moet opruimen, verandert er in de meeste gevallen bizar weinig. De 18-jarige Julia Pechar kwam er op een pijnlijke manier achter dat het hoog tijd was voor een grondige opruimsessie.

Netflix & chill

Bij een film kijken hoort popcorn en dus sprong de Amerikaanse tiener haar bed uit om een bak te maken. “Ik was Netflix aan het kijken en wilde popcorn halen die ik in de magnetron had gestopt”, vertelt Julia. Terwijl ze zigzaggend door haar kamer vol met rotzooi liep, voelde ze opeens een scherpe pijn in haar voet.

Oplader

Door alle spullen die over de grond verspreid lagen, zag ze haar telefoonoplader niet liggen. Hierdoor kwam ze met haar voet in de scherpe pinnen terecht. In plaats van het uit te schreeuwen van de pijn, besloot Julia besloot terug naar haar bed te hinken om een foto te maken. Het kiekje ging via Twitter direct viral en is inmiddels al meer dan 16.000 keer geliket en 13.000 keer gedeeld.

En nu opruimen

De reacties op de foto waren niet allemaal positief. “Je verdient het” en “Misschien moet je je kamer eens opruimen? Gewoon een idee”, zijn slechts een greep uit de vele comments. Toch is de tiener nog steeds niet van plan haar kamer op te ruimen. “Ik ga gewoon wat rommel opzij schuiven, zodat ik een pad heb om over te lopen.” Als dat maar goed gaat….

Lees ook: Meisje post foto van outfit, maar gaat om hele andere reden viral

Bron: HLN.be Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook