Vrijgezellen slaan gelijk hun slag tijdens eerste aflevering Temptation Island

Ondanks dat het programma Lelijke Eendjes beter werd bekeken, zaten er gisteren toch nog 434.000 kijkers aan de buis gek...

Lees ook

Ondanks dat het programma Lelijke Eendjes beter werd bekeken, zaten er gisteren toch nog 434.000 kijkers aan de buis gekluisterd voor de eerste aflevering van Temptation Island. De Vlaamse en Nederlandse koppels staan de komende weken veel te wachten, want de vrijgezellen zullen er alles aan doen om de mannen en vrouwen te verleiden.

Vrijgezellen

De koppels Lize & Jefferson, Lisa & Merijn, Jolien & Herbert en Rosanna & Niels werden al vrij abrupt uit elkaar getrokken, waar ze ieder naar een aparte boot werden gestuurd. Tot groot ongenoegen van de vrouwen maakten de mannen al snel kennis met de hitsige vrijgezellen, die er overduidelijk zin in hadden. Want hoewel de koppels uiteraard de nodige afspraken hebben gemaakt, hebben de vrijgezellen eigenlijk maar één doel: de relatie kapot maken.

Jacuzzi

Maar voor de koppels naar Thailand vertrokken, hebben ze thuis duidelijke afspraken gemaakt. Voor Rosanna en Niels is zoenen een no go, maar voor sommigen gaan de regels nog wat verder. “Niet kussen, geen seks, niet samen flikflooien in de jacuzzi en als je in het zwembad zit en je komt dicht bij elkaar moet je op de rand gaan zitten, zodat je alles kan zien”, aldus de Vlaamse Jolien.

Zoenen

Het is vooral verleidster Parastoo die gelijk haar slag sloeg. Ze was niet van plan om de mannen de komende weken met rust te laten en tijdens de eerste avond ging ze dan ook flink los. Zowel Niels als Jefferson waren het slachtoffer van de hitsige vrijgezel. Tijdens het feest hing ze al volop om hun nekken en probeerde ze te zoenen.“Hij is gewoon gemaakt om aangeraakt te worden. Ik kon niet anders. Ik wil hem gewoon zoenen”, aldus Parastoo. Hoewel er nog niet echt iets gebeurd is, zal dat de komende weken waarschijnlijk wel anders zijn…

Lees ook: Ex-deelnemer Haroon klapt uit de school over nieuw seizoen Temptation Island

Bron: AD Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook