Schokkende onthullingen in documentaire Brad Pitt en Angelina Jolie

De scheiding tussen Brad Pitt en Angelina Jolie is alweer een halfjaar geleden, maar haalt nog zeker wekelijks het nieuw...

Lees ook

De scheiding tussen Brad Pitt en Angelina Jolie is alweer een halfjaar geleden, maar haalt nog zeker wekelijks het nieuws. De acteur zou destijds Jennifer Aniston plotseling hebben verlaten om met de Tomb Raider-actrice een bestaan op te bouwen, maar volgens Radar Online blijkt dit verhaal niet helemaal te kloppen. In de documentaire The Incredible Story of Brad And Angelina komen aardig wat onthullingen boven water.

Problemen

Zo laat iemand van de productie weten dat het verhaal anders in elkaar zou zitten dan destijds in de media werd gezegd. “Brad en Jennifer hadden al een lange tijd serieuze problemen, voordat Angelina überhaupt nog in beeld was. In deze film zal de echte reden achter de break up tussen de twee naar boven komen. Als het Angelina niet was geweest, dan was het wel iemand anders”, vertelt de bron.

Beschuldigingen

Maar dat zou niet het enige zijn volgens de bron. Zo vertelt hij dat Brad inderdaad niet de makkelijkste is om mee te leven. “Sommige beschuldigingen van de afgelopen jaar zijn niet helemaal correct, maar die over zijn alcohol- en drugsgebruik kloppen zeker. Nogmaals, alles wordt in de film onthuld”. The Incredible Story of Brad And Angelina zal binnen een paar weken te zien zijn.

Lees ook: ‘Angelina Jolie wil zevende kind adopteren’

Bron: Radar Online Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook