Zo ziet het kleine meisje uit de Titanic er 20 jaar later uit

De film Titanic is twintig jaar later nog steeds één van de mooiste films die er is. Met Leonardo di Caprio en Kate...

De film Titanic is twintig jaar later nog steeds één van de mooiste films die er is. Met Leonardo di Caprio en Kate Winslet kan het natuurlijk ook niet misgaan. Toch stal vooral het schattige meisje Cora Cartmell, die gespeeld werd door Alex-Owens-Sarna, onze harten. Inmiddels is ook zij een volwassen vrouw van 28.

Charmant

In een interview met BuzzFeed blikt de actrice terug op de geweldige tijd die ze tijdens de opnames had. “Mijn moeder heeft een leuke foto van mij, Leo, Kate en mijn kleine zusje Rachel. Het is één van me favoriete foto’s en het herinnert me aan hoeveel geluk ik heb gehad om met twee van de beste acteurs ter wereld te werken”. Alex vond Leonardo erg grappig en super charmant. “Hij maakte iedereen altijd aan de lachen”.

Boek

Tegenwoordig is Alex niet meer heel erg actief als actrice, maar schrijft ze sketch comedy die ze binnenkort ook zal produceren. Ook is ze bezig met het schrijven van een boek. Wat zal Leonardo trots op haar zijn. Benieuwd hoe Alex er 20 jaar na Titanic uitziet? Bekijk dan de foto’s hieronder.

Lees ook: Wat je niet wist over The Titanic

Bron: BuzzFeed Beeld: Instagram, Titanic

Laatste nieuws