Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Geri Halliwell post eerste foto van zoontje

De voormalige Spice Girl beviel twee weken geleden van haar zoontje Monty, maar laat hem nu pas aan de wereld zien. “Monty is twee weken oud vandaag”, schrijft ze bij de foto op Instagram. Haar fans zijn super blij voor de zangeres en ze kreeg dan ook veel felicitaties onder de foto. De baby heet voluit Montague George Hector Horner en is vernoemd naar goede vriend George Michael, die afgelopen december overleed.

Presentatrice Nicolette Kluijver maakt droom waar

Het was voor de Expeditie Robinson-presentatrice altijd al een droom om een paard te hebben. Nu is het paard een shetlandpony geworden, maar dat betekent niet dat Nicolette er minder blij mee is. Ook haar drie kinderen Isabelle, Ana-Sofia en Jesse zijn dolgelukkig met de aanschaf van hun papa en mama. Een proefritje moest dan ook gelijk gemaakt worden.

Tori Spelling verwelkomt nieuw familielid

Nicolette is niet de enige die dit weekend een nieuwe huisdier heeft aangeschaft. Ook Tori Spelling heeft er een nieuw familielid bij. De actrice is op dit moment hoogzwanger, maar dat mocht de pret niet drukken om er ook nog eens een minivarken bij te nemen. “Toen ik in oktober een e-mail kreeg waarin stond dat Nutmeg was geboren en binnen een paar maanden naar ons gezin zou komen, krijste ik letterlijk van blijdschap. Het is misschien geen hele goede timing aangezien ik bijna moet bevallen, maar alle baby’s zijn een zegen. Wanneer ze ook in je leven verschijnen”. Het is niet het eerste dier dat huize Spelling-McDermott in huis neemt. Naast het minivarken heeft het gezin ook nog honden, een geit, een baardagaam, een haarloze cavia en een paar kippen. Met baby nr. 5 gaat het gegarandeerd een drukke bedoeling worden voor Tori.

Bron: Telegraaf, AD, Weekend Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook