Opnieuw vreemd filmpje van Trump en Melania opgedoken

Het presidentschap van Donald Trump gaat niet zonder slag of stoot. De nieuwe president van Amerika kwam de af...

Lees ook

Het presidentschap van Donald Trump gaat niet zonder slag of stoot. De nieuwe president van Amerika kwam de afgelopen tijd regelmatig negatief in het nieuws, zowel als het gaat om zijn keuzes op ‘werkvlak’ als zijn privé-leven. Zo ligt zijn relatie met Melania momenteel extra onder de loep nadat haar gezicht helemaal vertrok tijdens de inauguratie van haar man… En nu komen er nog meer vraagtekens bij, want er is opnieuw een vreemd filmpje van het stel opgedoken.

Eerste

Melania maakte vrijdag haar eerste publiekelijke vertoning sinds de inauguratie van Donald Trump, twee weken geleden. De twee landden met hun vliegtuig op de luchthaven van het Amerikaanse Palm Beach en gingen vervolgens naar het luxueuze Mar-A-Lago resort

Awkward

Toch leek er weer iets mis te zijn. Toen de president en zijn first lady uit het vliegtuig stapten, hielden ze elkaars hand nog vast, maar zodra het grote publiek hen te zien kreeg, wist Donald niet hoe snel hij haar hand weer moest loslaten. Melania probeerde de hand van haar man opnieuw te pakken, wat leidde tot een awkward klopje op haar hand, waarna hij deze opnieuw los liet.

Je ziet de beelden hieronder:

Lees ook: Schokkende onthulling over Donald Trump

Bron: Daily Mail, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook