Waarom je een wattenbolletje moet gebruiken om mascara aan te brengen

Het YouTube filmpje van beauty goeroe Huda Kattan ging binnen no-time viral. Waarom? Omdat ze mascara aanbrengt met een...

Lees ook

Het YouTube filmpje van beauty goeroe Huda Kattan ging binnen no-time viral. Waarom? Omdat ze mascara aanbrengt met een wattenbolletje.

Raar? Geniaal!

Droom jij ook van oneindig lange wimpers, maar wil je geen wimperextensions en gaat het aanbrengen van nepwimpers je niet zo goed af? Hier is de oplossing! Door een wattenbolletje te gebruiken zou je volgens Huda met gemak jouw droomwimpers kunnen krijgen. En het fijne is: ze doet het stap voor stap voor.

Ready, set, lashes

Voor de truc heb je mascara, een bolletje katoen en een wenkbrauwborsteltje nodig. Om te beginnen, breng je een laagje mascara aan op je wimpers. Vervolgens wrijf je het wattenbolletje over de wenkbrauwborstel, zodat er een beetje katoen in blijft zitten. Dan ga je met het borsteltje, waar nu dus plukjes katoen in zitten, door je wimpers heen, net zoals je mascara aanbrengt. Als het goed is, blijven de kleine stukjes katoen aan je wimpers plakken. De laatste stap is om een extra laag mascara aan te brengen om zo de witte plukken die nu tussen je wimpers zitten zwart te kleuren. Et voilá.

Lees ook: Zó lang kun je make-up bewaren

Bron: Instagram, Beeld: Zie.nl, Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook