Fajah Lourens zit er doorheen

Fajah Lourens is wat je noemt een drukke dame, maar al haar projecten en de druk die daarbij komt kijken, lijken haar nu...

Lees ook

Fajah Lourens is wat je noemt een drukke dame, maar al haar projecten en de druk die daarbij komt kijken, lijken haar nu op te breken. En wie kritiek uit op de populaire fitnessgoeroe kan een felle sneer verwachten, zo blijkt uit een van haar vlogs.

Janken

“Ik zag dat er nog een fotoshoot stond voor aanstaande vrijdag en ik kan wel janken. Daar heb ik echt geen zin in”, begint ze. “Met alle respect voor dat magazine, maar ik wou dat ik het kon afzeggen. Dat kan natuurlijk niet op het laatste moment, maar ik ben gewoon op. Ik heb geen zin meer.”

Ook over haar fitnessregime heeft de krullenbol het een en ander te zeggen: “Eerstvolgende die over mij zegt, bij RTL Boulevard, dat ik de tijd heb om te trainen de hele dag, die schiet ik af. Ik maak tijd om te trainen om zes uur ******* ‘s ochtends. Mijn dagen zitten van zes tot zes gewoon propvol. Ik heb geen weekend want ik werk in het weekend. Dus dat vind ik echt dom. De domste opmerking ever”, besluit ze.

Bron: YouTube, Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook