Rita ‘Becky with the good hair’ Ora reageert op Beyoncé’s zwangerschap

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Beyoncé haar babynieuws wereldkundig heeft gemaakt. Maar, in case you missed it&nb...

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Beyoncé haar babynieuws wereldkundig heeft gemaakt. Maar, in case you missed it (hoe dan?!): Jay en Bey verwachten niet één, maar twee baby’s! Verschillende A-listers feliciteerden het powerkoppel, maar een felicitatie in het bijzonder trok de aandacht.

Lemonade

Na het hele Rita-Ora-is-Becky-with-the-good-hair”schandaal, waarbij de 26-jarige zangeres een hoop woedende mensen op de hals haalde en zelfs met de dood bedreigd werd, stond Rita hoog op Beyoncé’s blacklist, volgens fans. De dames zouden niet meer on speaking terms zijn en ook niet meer door een deur kunnen. Als kers op de taart zou Beyoncé Jay Z verboden hebben om contact te hebben met de blondine.

Maar van bad blood lijkt nu absoluut geen sprake. Na Beyoncé’s zwangerschapsaankondiging zette Rita haar zelfs even in het zonnetje en deelde de, inmiddels meest gelikete Instagramfoto ooit, op haar eigen Instagramaccount. “YAY! Gefeliciteerd, Beyoncé. Zó mooi!”, leest het bijschrift.

Rihanna

Rita Ora is overigens niet de enige frenemy die reageerde op het heugelijke nieuws. Ook Rihanna had er iets over te zeggen. Daar lees je HIER alles over.

Bron: Mirror, BEeld: ANP, Isntagram

Laatste nieuws