Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 1 t/m 7 februari 2017? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilAls sporten saai wordt, is het d...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 1 t/m 7 februari 2017? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Als sporten saai wordt, is het dan niet eens tijd om een andere sport of sportschool te zoeken? Als je genoeg hebt van hardlopen kun je prima eens ballet proberen en als je geen bokshandschoenen meer kunt zien, probeer dan eens een paaldansklasje. Je zou wel gek zijn als je steeds hetzelfde zou blijven doen.

STIER 21 april – 21 mei
Je hebt een sollicitatie-aversie, maar Stier, wees eerlijk: niemand gaat je spontaan bellen om je een baan aan te bieden. Zelfs niet als je 06-nummer online staat. Je hebt nu al een paar keer anderen toffe banen zien inkoppen, terwijl jij niet eens durfde te reageren op die vacatures. Maar het pareltje dat deze week voorbij komt…

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
Ruzie maken om geld leek je altijd iets wat alleen maar voorkomt in schatrijke families. Maar nee hoor, deze week ontdek je dat je ook om significant kleinere bedragen enorm met iemand in de clinch kunt liggen. De enige manier om het in dit geval op te lossen? Je trots opzij schuiven en denken: het is maar geld.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Liefde mag dan een zelfstandig naamwoord zijn, het voelt deze week als een werkwoord – want je moet er genadeloos veel voor doen. Slijtageplekken in je relatie vragen om reparatie, en een lik verf om het weer leuk te maken is ook geen overbodige luxe. Schouders eronder Kreeft, niets gaat vanzelf.

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Je hebt het gevoel dat je vastgeroest zit in je eigen leven. Sommige dingen zijn gewoon niet meer weg te denken; een beetje zoals Ludo Sanders in GTST. Maar Leeuw, verandering heb je zelf in de hand, hè? Je leven is geen potje secondelijm dat te lang heeft opengestaan: je kunt alles veranderen, als je dat écht wilt.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Het is een prachtige winterjas, maar je hebt de laatste jaren elke winter geïnvesteerd in een jas waarmee je naar de Noordpool zou kunnen reizen. En je hebt ze niet eens vaak gedragen. Als je toch zo nodig een nieuwe wil, kijk dan of je niet beter een wat minder wollig exemplaar kunt scoren. Tenzij je op ijsbeerexpeditie gaat.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Je bent veel te dol op zekerheid om zomaar je baan op te zeggen en een eigen bedrijf te beginnen. Weegschaal, je hoeft niet meteen all the way te gaan. Doen ze bij poker ook niet. Kijk eens of je in de avonduren of in het weekend iets kleins kunt opzetten. In geval van succes kun je dat langzaam laten groeien.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Dus jij dacht: dat doe ik wel even. Dieet volgen, kilo’s kwijtraken en een godinnenlichaam creëren. Valt tegen hè? Vertel deze week nou eindelijk maar aan al je vriendinnen dat je hiermee bezig bent, dan heb je een stok achter de deur en wordt het lastig om op een onbewaakt ogenblik stiekem het bijltje erbij neer te gooien.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Er geschiedt een heuse liefdesramp in je vriendenkring, en als je vriendin je vriendin niet was, had je er popcorn bij gepakt om het drama zich te zien voltrekken. Maar je moet support verlenen. Even de roddelkoningin in jezelf uitschakelen een luisterend oor bieden. Begin dus niet met: “Hoorde ik nou dat..?!”

STEENBOK 22 december – 20 januari
Normaal gesproken ben je niet te genieten in het begin van het jaar, maar treurige wintergevoelens lijken dit jaar geen grip op je te hebben. Misschien kun je wat beter om je heen kijken om vast te stellen of er mensen zijn die je glimlach of aanmoedigende woorden kunnen gebruiken. 70’s vibes, Steenbok: deel de liefde.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Zal je? Dat ene zinnetje op je onderarm laten tatoeëren? Of die sterretjes op je schouder? Je houdt van verandering, maar deze is voor altijd, en je hebt moeite de knoop door te hakken. Als je het graag wilt: gewoon die tattooshop binnenlopen. Maar laat please geen blauwe dolfijn op je bovenarm zetten.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Deze week word je zo gestoord van je eigen verslaving aan social media dat je een leven à la Jennifer Aniston overweegt. Namelijk: geheel zónder. Geen explosie aan input, geen waarom-ik-niet-frustraties, en heel veel tijd over. Ga ervoor, Vis. En nee, niet bij de eerste afkickverschijnselen meteen weer inloggen op je accounts.

Laatste nieuws

Zie ook