Man doodt zijn vriendin per ongeluk met komkommer

Om als koppel niet in een sleur te raken, is het belangrijk om het spannend te houden. Dus óók in de slaapkamer. Met dez...

Lees ook

Om als koppel niet in een sleur te raken, is het belangrijk om het spannend te houden. Dus óók in de slaapkamer. Met deze gedachte én een komkommer(!) dook een koppel uit Duitsland het bed in. Helaas kende hun vrijpartij geen goede afloop. De 46-jarige Oliver Dietmann kan namelijk vijf jaar de bak in draaien, omdat hij zijn lief, Rica Varna, vermoord heeft met een komkommer. Wait, what?!

Waar rook is…

Het stel dronk eerst vier flessen wijn, toen ze besloten een komkommer te pakken en met elkaar naar bed te gaan. Naar het schijnt, gebruikte het stel wel vaker groenten tijdens hun liefdesspel. “Ik stopte hem in haar mond, maar ineens kwam er rook uit de keuken. Ik was vergeten dat ik een stuk vlees op het fornuis had gezet voor mijn hond. Ik rende naar de keuken, gaf mijn hond te eten en liep naar het balkon om even een sigaretje te roken”, vertelde Dietmann over de gebeurtenis volgens de Duitse krant Bild. Toen hij vervolgens terugkeerde naar de kamer, trof hij Rica bewusteloos aan. Hij probeerde nog de stukjes komkommer uit haar mond te halen, maar dat mochten niet baten. Het autopsierapport wees uit dat de komkommer in haar keel vast zat. Of dit écht per ongeluk is gebeurd, zal de rechter binnenkort over beslissen. Bizar is het verhaal in ieder geval wel.

Lees ook: 5 x plekken waar je beter geen seks kunt hebben

Beeld: iStockphoto, Bron: Bild.de, Mirror.co.uk, Dailymail.co.uk

Laatste nieuws

Zie ook