Exclusief! Josje Huisman: ‘Het is jouw lichaam, daarmee mag je doen wat je wilt’

Josje Huisman (30) schittert in de nieuwe Grazia en vertelt openhartig over alle vooroordelen die mensen over haar hebbe...

Lees ook

Josje Huisman (30) schittert in de nieuwe Grazia en vertelt openhartig over alle vooroordelen die mensen over haar hebben.

Stoer, sexy & independent.

Na haar vertrek bij K3 besloot Josje een ‘andere kant’ van zichzelf te laten zien: ze is stoer, sexy en independent. “Ik denk dat door de jaren heen een beeld van mij is gecreëerd dat misschien wat eenzijdig zou kunnen zijn. Minder lief. En misschien wordt dat ‘sterk zijn’ ook wel verward met een bepaald soort arrogantie of onverschilligheid”, legt ze uit.

“Het is opvallend dat, nu ik de wijde wereld intrek, mensen tegen me zeggen dat ze een heel ander beeld van me hadden. Wat ze dan precies denken, weet ik niet. Hoeft ook niet, want ik weet door social media al meer over mezelf dan me lief is.”

Jouw lichaam

Josje is niet vies van een beetje sexiness, dat wordt duidelijk als je door haar Instagram scrolt. Dat vrouwen daardoor vaak geseksualiseerd worden, vindt ze belachelijk. “Iedere vrouw moet zelf weten wat ze aantrekt. Het is jouw lichaam, daarmee mag je doen wat je wilt. Het straalt ook een bepaalde zelfverzekerdheid en kracht uit als je je sexy durft te kleden.”

De blondine laat zich dan ook niet uit het veld laat slaan door commentaar op haar uiterlijk. “Ik kleed me vooral voor mezelf.”

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia, die vanaf morgen in de winkel ligt!

Lees ook: Josje Huisman is de nieuwe coach van The Voice Kids

Laatste nieuws

Zie ook