‘Eva Simons weer gelukkig in de liefde’

Afgelopen september besloten Eva Simons en Sidney Samson een punt achter hun tweejarig huwelijk. Door hun drukke carrièr...

Lees ook

Afgelopen september besloten Eva Simons en Sidney Samson een punt achter hun tweejarig huwelijk. Door hun drukke carrières en het vele reizen had het koppel te weinig tijd voor elkaar en zijn ze uiteindelijk uit elkaar gegroeid. Toch zou de zangeres opnieuw haar geluk in de liefde hebben gevonden.

Liefdesleven

De Idols-presentatrice postte drie weken geleden al een foto op Instagram met een mysterieuze man. Onder de foto schreven haar fans al reacties als “Couple goals” en “Leuk stel!”. Toch liet Eva zelf nog niks los over de man. Haar moeder, zangeres Ingrid Simons, laat aan Shownieuws wél het een en ander los over haar dochters liefdesleven.

Bevestiging

“Weet je, het is niet aan mij hé. Ik kan het niet zeggen”, vertelt de Ik hou van Holland-zangeres. Op de vraag of er iemand in het leven van haar dochter is, antwoordt ze: “Misschien wel, misschien niet. Haar kan je het vragen, mij niet!”, zegt ze lachend. Het is dus nog even afwachten tot Eva de relatie zelf zal bevestigen.

Lees ook: Viral: Idols-kandidaat keihard aangepakt in eerste aflevering nieuw seizoen

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook