Anna Nooshin lanceert swimwear collectie voor Hunkemöller

She did it again! Eerder ontwierp Anna Nooshin al een lingeriecollectie met Hunkemöller, nu heeft de blog...

Lees ook

She did it again! Eerder ontwierp Anna Nooshin al een lingeriecollectie met Hunkemöller, nu heeft de blogger, vlogger en presentatrice ook haar eigen swimwear collectie gelanceerd.

Western

Buiten sneeuwt het, maar wij kunnen na het zien van deze musthave bikini’s en badpakken niet wachten tot het zonnetje zich laat zien. De collectie komt niet alleen voort uit Anna’s gevoel voor mode, maar is ook geïnspireerd op Western invloeden die refereren aan haar travel avonturen. Denk aan geborduurde bloemen en franjes. Maar ook de SS17 trends als lace up, high waisted broekjes en teksten komen terug in de collectie.

All the ladies

Extra fijn: Anna heeft aan vrouwen in alle soorten en maten gedacht. De bottoms variëren van XS tot XL en de bovenstukken van cup A-F. Ook heeft ze er bewust voor gekozen dat bijna alle bikini tops aan de achterkant geknoopt moeten worden, zodat ze draagbaar zijn voor zowel vrouwen met een grote cup als vrouwen met een kleine omvang. We like!

Je shopt de collectie vanaf 10 februari 2017 op Hunkemöller.nl en vanaf 15 Februari in geselecteerde winkels. Alvast inspiratie opdoen? Dat kan hier.

Laatste nieuws

Zie ook