De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

‘Kylie Jenner verlaat Keeping Up with the Kardashians

De 19-jarige beauty lover was nog maar een klein meisje toen de opnames van KUWTK begonnen. De realityster is dus niet anders gewend dan dat er de hele dag camera’s om haar heen zijn, maar volgens bronnen ziet het ernaar uit dat ze de show gaat verlaten. Na spinoffs als Kourtney & Kim Take New Your en Rob & Chyna zou nu ook de jongste Kardashian-Jenner telg een eigen realityshow krijgen. “De camera’s zullen Kylie op de voet volgen als ze een fotoshoot van heeft of ze een avond op stap gaat”, meldt Life & Style. Ook zullen haar familieleden af en toe voorbij komen, maar zal het voornamelijk om Kylie zelf gaan. “Ze is van plan groter dan haar oudere zus Kim te worden”, aldus Hollywood Life. Of dat de show er ook daadwerkelijk gaat komen, is nog maar de vraag. Kylie heeft het behoorlijk druk met haar cosmeticalijn en er zal dan ook maar weinig tijd overblijven voor een eigen realityshow.

Opnieuw relatieproblemen voor Blac Chyna en Rob Kardashian

De relatie tussen Rob en Chyna is allesbehalve ‘gewoon’ en de twee zijn de afgelopen periode dan ook meerdere malen uit elkaar gegaan. Het leek erop dat de twee elkaar na baby Dream weer helemaal hadden gevonden, maar ook zij kon de spanningen tussen haar bekende ouders niet altijd minderen. Volgens Hollywood Life zou Blac Chyna nu opnieuw de mist in zijn gegaan. De mom of two zou tijdens Super Bowl Sunday in de armen van een mysterieuze man gespot zijn. “Deze man was zeker niet iemand die voor haar werkt of iets in die trant. Ze keek de hele tijd verliefd naar hem en hij hield de hele tijd zijn arm om zich heen”, aldus een bron aan de entertainmentsite.

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook